Wednesday, 10 April 2013

KERJA KOSONG

~بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ...
~ اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

**Klik gambar untuk tumbesaran

Emmm....tak ada cerita...
Hanya mahu mengkhabarkan jawatan kosong di MOSTI
Kepada sesiap yang ada kawan, adik beradik atau diri sendiri yang mempunyai kelayakan yang bersesuaian boleh memohon.
Tarikh tutup permohonan bagi 3 jawatan yang di dalam kotak merah adalah pada
  17 APRIL 2013.

Untuk keterangan lanjut, layari laman web MOSTI

 ~Alhamdulillah~

3 comments:

  1. student lagi.. nnti kalau keje tanam anggur lama2, boleh try tengok kat sini.hehehe

    ReplyDelete
  2. boleh gtau sedra mara ni.thanz ;)

    ReplyDelete
  3. slm pagi jumaat :)

    owh blog ni poun comel suka sgt polcadot..comel jer cursor tu nk tgkp je he3...

    owh hr tu ada gak apply mosti,saya htr by hand kt pjaya :)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me