Wednesday, 19 December 2012

NOTHING!

~ Bismillah...~

Mengantuk...
Menguap sampai kerongsang dah beberapa kali tercabut...
Mana semua orang?


Owh...hujung tahun sudah...
Masing-masing punyai rancangan hebat bersama keluarga

Aku?
Diam-diam sudah...
Awal tahun sudah berjalan jauh...
Sudah melihat tempat orang...


Cuti telah kehabisan...

Mengantuk...
Mahu pulang...



 ~Alhamdulillah~

18 comments:

  1. Kejap je dah nak 2013 kan? kita dah berblogging sesama sendiri sejak 2008 camtu.. so, keep up the good work puan Eleaa.. have a great life :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...since 2008...masa cepat berlalu... =)
      you too aizat...
      take a good care...
      usaha mesti lebih =)

      Delete
  2. hahaha.. klakar.. za pun selalu bila menguap, pin tudung tercabut.. besar sgt muka nganga kan.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe...hehehehe...satu hal pulak nak repair tudung =D

      Delete
  3. Hahaha.. kerongsang bleh tercabut kerana menguap ke?.

    Ha'a kan Eleea.. dah hujung tahun pulak, bermakna Kak Mirror pun makin tua... redha je lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh kak...muka sy mulat sgt agknya..hahaha
      Tua ke...cun je tgk =)
      pssstttt : apa rahsia?
      =D

      Delete
  4. eleea, harga baju tak termasuk dengan sumbangan derma sebab harga baju nadia dapat memang sehelai RM20, pos laju RM6. jadi, kalau eleea sudi memberi sumbangan seikhlas hati, nadia terima dengan berbesar hati. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohooooo....ok2...apa2 t kita inform ye... =)

      Delete
  5. jum sabtu ni ikut kite gi camer0n

    ReplyDelete
    Replies
    1. hwaaaa....nak ikuttt...cuti kita da tadokkk =p

      Delete
  6. xsangka..nak habis da.. bertambah umur jue tiap ujung tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn....
      emmm...taaaapiiii...tua comey xpe kot...ahahahaha
      muleh gitu?

      Delete
  7. betul2 hujung tahun opis buat family day. tak sabar nak bercuti free. hik hik hik. awal tahun ritu pi mana eleea? ni nak kene godek blog awk ni. hihihiii ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde update pun kat sini sayangssss...
      hehehe
      xjauh...
      gi negara jiran je aritu...hahaha

      Delete
  8. dah hujung tahun... tirai 2012 makin hampir berlabuh...
    sekejap aje masa berlalu pergi...

    *tetiba rasa mengantuk pula baca entri ni ^_^*

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum eleea...sunyi sepi jadinya yer..;)

    ReplyDelete
  10. bestnyaaa la haii kalau dapat pegi bercuti puas2 kannn. :)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me