Monday, 3 December 2012

MONDAY BLUES

~ Bismillah...~

Ikhsan : GOOGLE

Hari Isnin, kurang mahu merepek,kurang mahu berbicara.
Hari Isnin, perhimpunan ada, kena menghadap bos pun ada.
Hari Isnin, kerja melimpah di meja, mahu buat...amat kurang bermaya.
Hari Isnin, kenapa kau ada...tidak terus Hari Selasa.
Hari Isnin, jika kau Hari Selasa, belum tentu juga kami gembira.
Hari Isnin juga banyak wajah berpura.
Hari Isnin kamu membuat kami kurang ceria.
Hari Isnin, hari yang mampu menyimpan seribu satu cerita yang penuh gundah gulana.

Ikhsan : GOOGLE
 ~Alhamdulillah~

21 comments:

  1. Isnin kena pakai baju baru, senyum kena lebih2 (walau lakonan semata), breakfast pun kena lebih. Insyaallah akan kembali bersemangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...betul...ramai yg mengeluh bila start monday =)
      Mulakan dengan BISMILLAH =)

      Delete
  2. saya follow ya... ^_^

    salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga..
      Terima kasih ya sudi berkunjung =)

      Delete
  3. but, if it is sunday, it is so awesome. not like monday. betul kan? minggu lebih ceria dari pada senin

    ReplyDelete
  4. Best lah quotes ciptaan awak ni dear.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahahaha...Alhamdulillah...
      Terima kasih...wahai Cik Mieza =)

      Delete
  5. Manis benar....langsung saya datang berkunjung.
    Tahu nggak kenapa hari isnin banyak wajah berpura? karena pikiran tidak membedakan mana yang realita atau imajinatif

    @rizalarable #srudukfollow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya...mekasih atas kunjungannya... =)

      Delete
  6. Wahhh Pun leea.. bermadah plak di hari isnin ek.. monday blues ke? ehehe.. lea, dah nengok ke Twilight breaking dawn part 2? minat ke btw? hehe.. eh, Eleea ada fb tak? add la fb kite..hehe

    http://aizatbest.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aizattt...lama xdgr khabar...
      Minat jugak
      ..aizat da tgk ke?In Shaa Allah...t eleea carik aizat dkt fb.. =)

      Delete
  7. Hari Isnin kalau buat saya itu adalah hari yang paling malas kak.
    ..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya..jangan amalkan selalu ya dik... =)

      Delete
  8. kalau terus hari selasa belum tentu kita akan ceria sebagaimana kita lalui pada hari ahad..

    psst:maaf sebab datang komen time kepala tengah penim ari tu.. -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...stuju...apa-apa haripun ada erita sendiri...
      Xpe cik ruha...hehehe

      Delete
  9. kenapa jue xde komen ni?
    jue buat apa hari isnin ye? alahai jue lupa

    ReplyDelete
  10. hehehe..tu la monday..
    semua benda tak kena kan dear =)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me