Thursday, 6 December 2012

KISAH DALAM PANGGUNG

~ Bismillah...~

Semalam ke AEON Cheras Selatan, bawa adik ipar menonton wayang sebagai ganti untuk tidak menghadiri Hari Keluarga di office aku seperti yang dijanjikan.

Tiket ada dua je sebab tiket si adik ipar telah diambil olehnya sebagai koleksi.

MALANGNYA....



Haaaa...nampak tak?...nampak tak? 
Sakit hati kot, wayang baru nak mula...si mamat yg duduk beberapa kerusi je dari kami sedang syok layan call...
Buat muka tak bersalah pula tu...

Aku bukan apa...kalau sekejap aku tak kisah kot, ini cakap dah la terjerit-jerit...dah tahap menyembang...pe cer Bro??...

Hormat sikit hak orang lain. Jangan sampai satu masa esok...orang abaikan hak engkau sebab kelakuan engkau sendiri...

p/s : WRECK IT RALPH ni memang best....hilang rasa nak marah aku pada mamat yang tak reti bahasa tu...

moving crazy rabbit

 ~Alhamdulillah~

22 comments:

  1. hahaha kalau citer orang putih..da kena baling dengan popcorn orang macam tu..
    hihiihiikkkk,, apa pasal la bertepon kat panggung.. pelik kalau fikir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau tak pe...dah tak dengar tu keluar la kan...aduhaiii...bnda cenggitu pun nk kena ajar....

      Delete
    2. haha nasib x kena ketuk kepala

      Delete
    3. Hehe...sib baik gak xbertukar jd "hijau"

      Delete
  2. bila la leh jumpe tuan blog nih .. hehehhhe :))

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Aikkkk...kamu di sini wahai adik iparku? =)

      Delete
    2. saje jje...tgklah blog biela dah baru

      Delete
  4. memang tension kalau kita tgk movie org duk bersembang kuat2 or becakap ngan tepon kuat2. dah kenapa nak besembang dalam wayang. nak besembang keluar la kan.

    eh cite ni best eh? bole la tengok next week. hihihii ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...tau tak pe...yg lg hangin tu...boleh dia buat tak tau je bila org pandang2...

      Haah...best...gi la tgk...sure igt zaman kecik2 dulu...hehehe

      Delete
  5. MM cukup bengang ngan spesies manusia macam tu.. Rasa mcm nak pelangkung jer kepala dorang ni kan ? Ape hal palk iols yg emo lebih ni ? Kekekekek.. Katun yang last kat bawah tu sgt comel nari2.. hikhik! ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...mak aihhh...garangnya...hehehe

      Comel cam kita kan...wahhhh...suda mula perasan gitewww... ;)

      Delete
  6. Haha . Nak bercalling kat panggung pahal lah mamat tuh. asal tak baling jer popconrn sbijik dua. bia pdn muke dia. lgpun gelap bukan nampak pon . haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jauh boleh gak nk baling dear...geram kan...hahahah...

      Dekat kot...selang dua kerusi..kang dia bangun kang...abis la kita...hehehe...

      Delete
  7. Eleea tak sound ke orang tu? takde timbangrasa btol ar kan kalo ada org cmtu.. patut pakat ramai2 suh dia diam, hehe..

    btw - best ke cite tu?

    ReplyDelete
  8. EleEa sound je, buat sign "shhhh" ke.. pttnya dia kene btimbang rasa sket.. tu tgk wyg, lain la tgk bola..ble ar bising2..hehe

    btw - best ke cite tu??

    ReplyDelete
  9. Dah buat da Aizat...
    tau tak pesal dia diam...masa wayang nak start tu kan cam ada gap dlm 2-3 minit...ms tu 1 panggung leh dgr suara dia...tau-tau dia diam dah...malu kot tetiba dgr suara sendiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahhahah, reti pun malu.. tp, tu maknanya dia tak berapa sedar la yg dia bising..

      tapi, mmg sgt annoying la orang camtu.. saya pun tak suka..ada skali tu dlm cinema, orang ni bantai gi cite psl 'movie' tu (sbb dia dah tgk).. hampeh btol..hehe

      Delete
  10. tak hormat langsung kat orang lain..
    tak tengok lagi movie tu..

    ReplyDelete
  11. nak wat camner cik ruha...rambut sama hitam, hati lain-lain =)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me