Wednesday, 5 December 2012

ENGLISH ORAL TEST

~ Bismillah...~

Ikhsan : Google

Sabtu ni aku akan sit untuk English oral exam. By the way...post ni sebenarnya aku buat dlm English. Last2 aku simpan je dlm draft....sebab....sebab aku tak cukup berani lagi nak post entry dlm English. Dengan Grammar yang tunggang langgang...huhuhu...aku risau + malu...nampak tak?...nampak tak?


Emmm...kat sini aku nak share beberapa website yang boleh bantu orang-orang macam aku untuk lebih fluent in English atau lebih confident to speak in English dengan Grammar yang betul. Check this out :


2. 

3. 
OH MY ENGLISH ...errr...layankan je..

Atau boleh juga Googldi sini

Semoga bermanfaat!!

 ~Alhamdulillah~

8 comments:

  1. assalamualaikum....best layan ...:)

    ReplyDelete
  2. MM pon English bersepah gak.. Tapi layan jer.. Bhahaha! Btw gudluck ye! ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...adoyaiii...tu la...redah je la...nk wat cmner lg...hahaha

      Delete
  3. Goodluck dear...
    Hhahaha..setakat ni yang terbaik berkaitan dengan english..

    Muet jue je band 2..hahaha bangga juga la..haha orang lain band 5 cool je...

    ReplyDelete
  4. ala speaking jer terabur pun . atleast cube. hehe

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me