Wednesday, 21 November 2012

SUMBANGAN UNTUK PALESTIN

~ Bismillah...~


Ikhsan dr GOOGLE IMAGE

Berita tentang keperitan dan penderitaan yang ditanggung oleh penduduk Gaza terpampang di dada - dada berita.

Sudahkah anda menyumbang?



Tak sukar...hanya taip PALESTIN 10/5/3 (angka ini adalah nilai sumbangan : pilih salah satu ye) dan hantar ke 39111.

PALESTIN tu seharusnya dalam ejaan Bahasa Melayu ye kalau taip PALESTINE memamg tak sampai derma anda tu...

Ikhsan dr GOOGLE IMAGE

Berhubung no 39111 tu jangan risau, mungkin ada yg ragu-ragu tentang kesahihannya. Untuk makluman, saya dah buat semakan, no ni memang register under government.

Selain tu boleh juga kalo nak bank in atau transfer ke account seperti yang tertera di bawah


Ikhsan dr blog JIENANI 

Jika masih tidak berkemampuan, titipkan saja doa-doa semoga rakyat Palestin bersabar dalam menempuh ujian Allah. Juga semoga penzalim-penzalim dijatuhkan balasan dahsyat oleh Allah.
AMIN

TERIMA KASIH PENYUMBANG.


**Pesanan dr seorang sahabat, jika mahu menderma niatkan sekali untuk ibu bapa/suami/isteri...semoga anda dijuga dilimpahi rezeki. Selamat beramal....
 bye1 onion head


 ~Alhamdulillah~

7 comments:

  1. kalau nak buat transfer duit pun bole jugak salah satunya boleh melalui page ni https://www.facebook.com/IslamicReliefMalaysia ... sama2 kita berjihad bantu saudara Islam kita... In Shaa Allah , Allah bersama kita... amin

    ReplyDelete
  2. @ beauty

    yup....mcm2 cara kalau ada niat nak bantu kan beauty =)
    Thanks sbb tlg tmabah info...hehehe =)

    ReplyDelete
  3. Rinem has left a new comment on your post "SUMBANGAN UNTUK PALESTIN":

    Allahuakbar........ semoga palestine diganti darah dan tanah mereka di surga sana.......

    israel itu ya israel.........

    saya mungkin untuk sekarang hanya bisa mengirim doa

    @ Rinem

    Kiriman doa juga merupakan sumbangan Mr Rinem. Semoga anda diberkati olehNya jua =)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum zanna...save gaza yer...;)

    ReplyDelete
  5. Jue Jaynee has left a new comment on your post "SUMBANGAN UNTUK PALESTIN":

    iya kirim doa aja setakat ni...

    in shaa Allah...

    @ Jue Jaynee

    In Shaa Allah =)

    ReplyDelete
  6. @Mama Maszull

    Wslm.
    Iyer...iyer...hehehe
    Mama...terima kasih sudi follow blog saya =)

    ReplyDelete
  7. sumbang stakat yg mampu... paling kurang, doa...

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me