Thursday, 29 November 2012

SOUVENIR DARI SAHABAT BLOGGER

~ Bismillah...~


Selalu melawat salah satu blog yang sangat humble ni. Tuan tanah blog tu pun ramah, macam dah lama kenal. Alhamdulillah dipertemukan dengan sahabat-sahabat yang baik di maya.

Baru-baru ni Misz Beauty ni pergi makan angin di Beijing, China. Entry dia kat sini.

Ekceli aku ni kira macam pengomen tegar la dekat blog beliau. Sambil taip komen, sambil tu juga gatal-gatal tangan mintak fridge magnet.

Siapa sangka tuah tu ada. Beauty ni memang baik hati...time tu juga beliau minta alamat sebab nak poskan katanya...(untuk makluman kami pernah bermain chenta di email sebelum ni ye...)
love onion head

So semalam...check post box, ternampaklah satu sampul dengan tulisan comel-comel. Tak sangka Beauty betul-betul bagi fridge magnet yang comel bersama satu nota chenta. 
Hubby pun pelik...tiba-tiba senyuman melebar sampai telinga.
Hehehe...

Hey sayangsssss...kita suka sangat. Mekasey eyh Beauty.
Dah lekat pun pada peti ais kita.
wew onion head


Makanya, entry ini kita ciptakan khas buat kamu sebagai penghargaan. Kalau kita gi mana-mana nanti kita pass souvenir pulak eyh... 
wow2 onion head
 ~Alhamdulillah~

9 comments:

  1. Weeeeeee merah2 muka beauty baca entry ni... Adeh malu malu... hik hik hik... tq so much dear for this entry, buah tangan tecik jek.. glad u love it ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa...sayanggsss...jgn memerah pipi hokeyyy...hehe...xpe kita appreciate sgt...mmg ske collect fridge magnet pun..hehek

      Delete
  2. sonoknya!!! nak jugak.. tetibe kan.. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn...hehe...btw...welcome to my world dear...snng2 nnt singgah lg ye... =)

      Delete
  3. bila dapat hadiah macam ni.
    semestinya dapat eratkan lagi silaturrahim.
    nak nak bila dah jumpa.

    ReplyDelete
  4. yeeee...betullll.
    =)
    alhamdulillah sbb dikelilingi sahabat2 yg baik =)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum zana...bestnya dpt hadiah...:)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me