Thursday, 22 November 2012

GIVEAWAY CONTEST GILA #2 (BUASIR OTAK)

~ Bismillah...~

1st time nak try GIVEAWAY CONTEST GILA KENTANG #2 anjuran :





Best ENTRY ever. Thank you naikkan rating blog saya yang 
"hidup segan mati tak mampu nih"
Dr 23 follower dah capai 71 follower hari ni..
MEKASEYYYY

admire2 onion head

p/s ( out of topic) : Da lama nak bgtau tp xberkesempatan. Tak menang pun takpe hanya nak ucap terima kasih sebab sudi back up saya akibat dr ENTRI CELUPAR nih...buat Mr & Mrs/Miss Anon...terima kasih kerana mengajar saya erti kesabaran.

cool onion head


~Alhamdulillah~

14 comments:

  1. lama beauty tak join contest. hihihi. nak naikkan rating blog pun da malas sebab xde pape pun dlm blog beauty... hanya insan biasa.. chee wahhh :-p

    anyway good luck dear! ;-)

    ReplyDelete
  2. same la join , tq lawat entry CP pasal segmen nih :P

    kunjungan balas :P

    ReplyDelete
  3. @misz beauty

    hehe...bkn nak naikkan rating la sayangssss
    saja suka2....
    =)

    ReplyDelete
  4. @Nurmujahidah Ismail

    owh...terima kasih banyak2...nanti kita lawat page awk juga ye...In Shaa Allah

    ReplyDelete
  5. @onn Lajer

    Mekasih...mudah-mudahan menang hadiah..hehehe

    ReplyDelete
  6. @لين Si Pipi Merah

    Mekasih follow saya lin...kita dh follow anda juga =)

    ReplyDelete
  7. follow here jom ke teratak hamba
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah..
      Dah follow anda.
      Ada masa dtg jengah lg ye.
      Slm ukhuwwah...

      Delete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me