Friday, 30 November 2012

DEMI MIXER BARU

~ Bismillah...~ 


Sekarang dalam kereta...sangkut dalam kesesakan. On the way ke The Mall,KL. Niat sebenarnya untuk ke Sen Q bagi tukar mixer yg baru hubby beli semalam..ada kerosakan kecil sikit...huhu...

Kisahnya...



Now...perut lapar..kepala pun pening gara-gara separuh hari hidu bau varnish dekat office. Tak faham kenapa admin suruh orang sapu varnish time hari kerja...aduyaiiii...tak faham sampai sekarang....

Demi mixer baru...kugagahi jua...wuwuwu.


 ~Alhamdulillah~

16 comments:

  1. dapat beli x?sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan beli dik...tukar...hehe...dapatttt...
      Alhamdulillah....

      Delete
  2. sy pun rasa macam penim tengok gambar kartun tu... @_@

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala cik ruha...fenin ke?
      Hehehe....

      Delete
  3. hihikkk akhirnya,,,susah juga tu nak dpt mixer baru..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eleea....kesian nyer tersangkut dlm jammed...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm mama,
      tak pe je...bkn kita bawak...en hubby yg bawak
      hahahaha

      Delete
  5. untuk mixer baru.. mesti dptkan.. heee~~

    ReplyDelete
  6. mixer kat umh xpnh guna.. hahaha..

    bab tukar varnish tue sbb sng time org tue buat keje, ada pekerja ofis yg memantau. takut apa2 hilang, kononnya.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sebab..huhuh...keracunan lubang idung jap aritu...naik sampai kepala...
      huhuhuh

      Delete
  7. Nasib baik boleh tukar.. Hehe.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...nasib baik...
      lgpun baru beli sehari sebelumnya...
      tanak tukar kita flying kick dia
      hehehe

      Delete
  8. Comelnya katon itu, kreatif.. lukis sendiri ke?.



    ReplyDelete
    Replies
    1. haahahaha...
      haah...lukis sendiri...dlm kete odw nak gi tukar mixer tu...sempat lagik
      mekasih pn cermin =)
      awww...tsipu ai..

      Delete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me