Thursday, 21 June 2012

OH TIDAK!

~ Bismillah...~ 


Exam sudah berakhir...
Tamat sudah penyeksaan pada akal dan minda
Setelah berhempas pulas berjuang
Tak tidur malam

Wahahaha
Sangat suka


Boleh blogwalking semula...
yeayyyyy...

Suddenly~...


"so minggu ni boleh la jadi urusetia di Tekam ye? exam dah habis kan? "

p/s :  kata - kata ini disesuaikan menurut pemhaman aku ( secara tersirat ) dr insan yang menyuarakan perkataan demi perkataan

Untuk makluman...rasanya seminggu...atau mungkin akan menjadi 3 minggu aku akan ke destinasi tersebut.


OH NOOOOOOOO!!

 ~Alhamdulillah~

5 comments:

  1. hehe gudluck utk result pulak :P

    ReplyDelete
  2. baru nak enjoy dah ada tugas lain..huhuhu ibarat baru nak lepaskan lelah dengan berbaring, ada pulak orang minta tolong..takpe, buat je ! :)

    ReplyDelete
  3. exam da abis ye. alhamdulillah. patut la lama x blog walking. hehehhee

    nak pi bercuti kt mana tu? nnt sharing ye best ke tak ;-)

    ReplyDelete
  4. @Yasmin
    Alhamdulillah...result dah kuar & stakat ni ok je.. =)

    @Mr Faiz
    Erk...best ke?hehehe

    @Elysa
    Tu la kan...Alhamdulillah sumer dah settle sebelum puasa aritu

    @beauty
    Bkn bcuti la dear...keje..hukhuk

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me