Thursday, 26 April 2012

BOD NITE OUT

~ Bismillah...~

ini wet tissue =p

Ok...21 April hari tu bersamaan hari Sabtu...aku ikut suami attend BOD dinner. BOD ni terdiri drp close friend hubby. 

Okay...lets party di Hard Rock Cafe KL.. =p

Atucara malam tu...sampai je di Hard Rock Kuala Lumpur ( HRCKL) kmi terus amik tempat. Nasib baik sister in law dah reserved tempat untuk aku, suami dan sorg lagi sahabat suami...thanks dear. Kalau tak alamatnya kami akan tercangak2 mencari seat...maybe kena tunggu turn utk ddk sbb time tu dah full house...utk makluman....weekend~ tempat ddk di HRC tak boleh di booking...sumer kena walk in...nasib- nasib je la...

Elok2 ddk kami diberi buku menu...ok sila layan apa yg aku order & makan...xsemua aku masukkan...takut meleleh air liur. sendiri wahhh gitu =p

ini Mushroom & Swiss Burger

ini dessert yg wowieeee

Okies...spjg sesi makan2...ada beberapa prog telah dijalankan oleh BOD...antaranya lucky draw...yg aku & hubby tak brapa nk lucky...hehehe...but...errr...layan gambar dulu ~ 

ye...ini adalah voucher ~ PAKCIK KAYE!!

okeh...cont~ but utk kami yg tak brapa nk lucky ni kami diberi voucher yg keseluruhannya berjumlah RM300 ( jumlah setelah digabungkan ) banyak tu uolsss... Voucher ni bertujuan tak lain tak bukan hanya utk diperabihkan di souvenir shop HRCKL...maka setelah ditambah lagi beberapa hengget...maka inilah hasilnya~ tadaaaa :

hasil sauk menyauk

Sgt2 bertuahkannnn....hehehe...sehelai T ukt aku & sehelai sweater utk hubby...( yg telah mengorbankan separuh voucher aku...wahahaha...xpe...xpe... ) & sila lihat muka beliau mempromosikan bajunya dengan penuh riak rasa bangga : 

EMINEM...M&M...ehhh ( sila potong mana tak berkenan... =p )

So kepada BOD members...sekali lagi aku & suami ucapkan terima kasih di atas pengalaman & kemeriahan yang sgt2 meninggalkan memories...maka bila igt baju...maka akan igt daku pada kalian...bolehkah begitu? hehehehe...

Doaku...semoga persahabatan ini kekal terjalin...semoga rezeki sentiasa dimurahkan...semoga kita dikurniakan kesihatan yang baik dan pohon segala yang baik2 dilimpahkan kepada kita & keluarga. AMIN =)

Shayang kamo =) 

 ~Alhamdulillah~

8 comments:

  1. slalu dgr bbq dinner.1st time dgr bod.hehe

    ReplyDelete
  2. nak jugak voucher tu ha , hehe

    ReplyDelete
  3. salam Ellea..sihat ke? wahh its been a long time..macam tak caya je tgk ellea komen kt blog aritu..perghh..

    teringat la nostalgia zaman kegemilang berblogging dedulu ;p

    btw - wahh bestnye gi Hard rock, beger tu mmg nmpk best gak..hehe..

    take care ye puan..salam

    ReplyDelete
  4. @ IA ~ yup...ni nama group =) hehehe

    @ CIKANYSS ~ hehhe...best kannnn =)

    @ A I Z A T ~ tu la....nk try start balik...rs abis sume followers dh larik...hahahha...burger tu?taw pe...mmg best smpai xabisss...besar sgt!~ =)

    ReplyDelete
  5. @ FF ~ yup2....best kannn =)

    ReplyDelete
  6. wah best nye... beauty ada HR Jakarta jek... KL punya tak dak... hihihii

    ReplyDelete
  7. @misz beauty...i pun tgh nk mengumpul skang ni...ok la tu...jnji ada...hehehe =)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me