Saturday, 20 November 2010

SaHaBaT

~ Bismillah...~


Alhamdulillah...aku masih dikurniakan kesihatan yg baik. Masih mampu utk berblog walaupun due utk submit assignment dah terlalu dekat dah lewat malam.Huh!~
Otak agak beku sikit malam ni....tatau nk pk apa2...macam2 hal sehari suntuk dah aku lalui hari ni...sakit jiwa raga...happy...macam2 la...

Ok...back to da episode...
Semua org ada sahabat ada teman...yup...begitu juga halnya dgn aku...tak terkecuali...
Sedikit terdetik....emmm..perlu ke bkawan ramai - ramai atau sorang dua dah memadai?
Aku nasihatkan...jgn bertiga sbb biasanya org ketiga ni nyamuk selalu kena tinggal. Siyes aku sllu kena gini...hahaha...sadis!

Anyway...aku juga punyai sahabat....walaupun kenal sejak 2005....sehingga kini kami rapat. Semoga Allah memberkati sillaturahim ini. Baru - baru ini juga kami celebret birthday bersama....

Erk....pehal dr tadi aku asik dengar org pulas tombol pintu bilik tido aku nih?....haizzzzz

.....owh ya...sila abaikan....mungkin otak mulai letih.....maw tido sekarang...aku bukan nk ngelat eyh....ni betul2 bukan cobaan~

Tgk la gambar bestfwen aku ni eyh....sumtimes ckp pun tak guna...tgk gambar dendiam sudaaaa....maw tido dulu....nitey2....daaaa...

Sumpah...aku takut seh!

p/s : Teruslah bersamaku wahai si mambang sahabat =D

~Alhamdulillah~

2 comments:

  1. salam..Ellea, hehe.bday sape tu? dua2 skali ke? happy birthday ye ellea dan kawan..

    hehe.. moga diberkati dan dirahmati Allah sepanjang hidup..hope sume yg dihajati tercapai..amin..

    Moga persahabatan Ellea ngan bestfren kekal abadi, begitu juga persahabatan kita kat alam maya ni;p

    Yang Ikhlas - aizat ;)

    ReplyDelete
  2. Wslm...
    Hehehe...tq aizat...
    yup2...bestday both of us....
    AMIN

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me