Sunday, 19 April 2009

TAG LAGI ( dr Cik Ryehanna )

Kung Fu Panda : utk Cik Ryehanna
Straight 2 da point...

Aku dgn rasminya tlah di tag oleh Cik Ryehanna. Mtk maaf bbyk kat diye sbb baru arini aku smpat hapdet...

1. Apakah nama blog anda sekarang dan mengapa anda memilih nama itu?

~ INSIDE ME = Isi perut blog ni lahir dr hati. Aku bblog dgn ikhlas...antaranya sbb dgn ikhlas juga nk mncari kwn....mmndangkan d alam realiti ni aku x pnyai rmai kwn. So kalo kdg2 blog lama xhapdet..korg jgn heran la eik...sbb time 2 tgh xikhlas...kalo hapdet gak...hasilnya jadik xmmuaskan n kandungannya akan jadik cam sampah...huhuhu....hebat sungguh alasan aku.... =D

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

~ http://zaelismail.blogspot.com = Ni gabungan keseluruhan nama aku yg HEBAT...
( siyes xtipu....1 dlm dunia! )

3. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

~ Ikut jiwa, ikut nafsu, ikut suka, ikut feelin, ikut rajin, ikut mood...n errr...ikut tag! ahaks

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

~ Pernah. Skali je...Sbbnya...aku rs alam cyber ni sama je dgn alam realiti...aku masih gagal mncari kwn...errr...tp rasional la kan...kalo aku pun jarang hapdet blog...kwn mana la yg nk lekat. Lantakla....jnji hati aku hepi. Tp xdelete pun....hehehehe...xsmpai ati nk picit 'idung' bdk ni...masih bhingus lagi...byk bnda lg nk kena blajar...

5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada orang yang tag anda ini?

~ Ryehanna aka Ana...ekceli baru je knal Ana ni n follow dia. Kbetulan dulu sllu nmpak dia bceloteh kat Bro Azman nyer blog....so aku dcide jd silence reader je kat blog dia..segan nk tayang2 muka sbb aku tgk dia ni cam pengganas yg mengganas di blogsphere ni bsama2 pndanya...n kwn2 bloggers dia pun sume hebat2 belaka.

Thanks la Ana...skurang2nya Ana ni sedar kwujudan aku d arena blog ni...so sesape nk kenal dia...sila ke link Cik Ana kita n beramah tamahla dgn panda2 ksygnnya...anda akan dijamu dgn TWISTER APPLE...hehehehe... ( sila claim dgn Cik Ana utk ini ) ahaks...

5 comments:

  1. adoiyai... baru nak update ek? xpela..asal buat. hehe

    Laaa.. adakah aku yg comel ini dikatakan pengganas yg mengganas di blogosphere?? hahaha... tergelak2 aku bc... lol

    p/s: twister apple hbs stok. kalo menziarah, bwk la air skali ye.. haha

    ReplyDelete
  2. ~ ANA ~
    Hehehehe....igt pesan tuan rmh...bwk twister kgemaran msing2 eik...
    hehehe....cheers...
    =)

    ReplyDelete
  3. wuaakakaka.
    gila sempoi.
    suke betul.
    eh name penuh sis ape? zaelismail ke?

    ReplyDelete
  4. ~ENY~
    My name?
    =) sooooo panjang looo...nak eja pun ssh maaa....know me s eleea ( nama belakang da laaa ) is better...
    =)
    P/S : Kalo rajin gegodek entry dlm blog ni...Insya Allah ley jumpa...
    eheeee....

    ReplyDelete
  5. haaaa. sedihnya tak dapat tau.

    *nanes*

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me