Thursday, 12 March 2009

Hari Yang Penat

pict:credit 2 flickr

Hari yg memeningkan & sesgt memenatkan...
Aku kena attend smpai 3 meeting dlm ms 1 hari...
Hanya stop utk lunch hour n balik...
~Huuuuu~
.
.
.
Ngantuk...
Stress...
Nk nguap je...

Aduhaiii
.
.
.
Jgnla esok seperti hari ini...
AMIN...



p/s : Nasib baik air da ada....fuh... =D

7 comments:

  1. ALO3...
    CIAN...SABO JELA EYH...HEHEHE

    ReplyDelete
  2. ~Bean~
    Hye bean...
    Yela...
    Kalo xsbar da lama da cabut td...hehehe

    ReplyDelete
  3. huk alooo...
    weh, aku jadik urusetia merangkap panel untuk tmuduga pemantau harga...
    dah lah malam nih (jumaat) aku nak balik kelantan..spupu hubby aku kawen...sure sabtu & ahad aku jadik kuli batak...ahad (malam) aku naek bas datang manjung sensorang...huhuhu...aku pon nak tumpang luah gak....penat woooo...-nik

    ReplyDelete
  4. cian ne baby abg ni...
    muahhsss...
    sabar ea...keje kan.. =)

    ReplyDelete
  5. ~nik~
    Sama la weh...
    Aku pun dpt jawatan sementara tu...
    'Panel Temuduga PPH'
    16 - 20 Mac ni jadual aku pack...
    Confirm...kalo aku tau jadik Menteri penat gini...
    Xde aku nk jwtn nih...
    Tpksa je...
    Uuuuu...

    Erk~ MENTERI ke? hehehehe =p

    ~Abang~
    Ye la cik Abang...
    Keje la ni...
    =p
    Windu sama kamu...
    wink...wink...
    =)

    ReplyDelete
  6. besok hari minggu... tak keluar pergi
    dating ker? huhuhu... senyap senyap
    jer hang skang ni kan.. maklum le
    dulu lain.. sekarang lain.. hahaa
    dah tunang ke blom? tak bagi taw
    pon ek!

    ReplyDelete
  7. ~Bro Azman~
    Mana de Bro...
    Camni gak la...
    Single mingle lagik..
    Td keje la...
    Ktorg PJJ pnya relation...
    Hehehe " Perhubungan Jarak Jauh "
    X larat nk travel tetiap mnggu...
    Rindu2an je la...hehehehe
    =p

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me