Thursday, 29 January 2009

Maaf...SAHABAT

Sahabat

Maafkan aku atas kesibukanku
Maafkan aku tidak menjengah
Maafkan aku lantas menyepi
Maafkan aku tidak menghubungimu

Nyatanya

Bukanku lupa
Bukanku terleka
Bukanku sengaja

Realitinya

Aku pekerja
Aku pelajar
Aku anak
Aku kakak

Yang juga cuba menjadi seorang SAHABAT buat kalian

11 comments:

  1. ermm...susah senang,jgn lupa kawan...

    ReplyDelete
  2. kwn itu madu
    tp kdg2 btukar jadi racun..
    moga kita sntiasa mdpt kwn bernama sahabat.

    ReplyDelete
  3. kesibukan kdg kala memaksa kita melupakan apa yg berlaku di sekeliling kita. semoga sahabat kita pun memahami situasi kita...

    ReplyDelete
  4. amboih... lame betoi aku tak
    dengaq berite hang ek...
    ehehehe... sihat ker?
    aku harap sihat laa ek?

    so macam mane dengan azam tahun baru
    yang hang cakap hari tuh... alah
    yang satu tu.... dah tertunai ker?
    eh dah dapat ditunaikan permintaan
    ker blom???

    kalau dah.. nanti jangan le senyap
    je... inform inform laa :D

    ReplyDelete
  5. ~nort~
    Insya Allah xlupa nort

    ~dazz~
    Emmmm...thanks ats ats doa 2... =)

    ~Nancy~
    Errr...nancy fhm kan? =)

    ~Mr Azman~
    Eleea sihat r...
    Azam?
    yg mana? yg nk kurus 2 ke?
    hehehe =) lari topik da rsnyer nih...

    Insya Allah Bro...lom ada pape pun lagik...masih begini...SENDIRI...

    ReplyDelete
  6. maap mu diterima...on da spot...ekekeke

    tu laa eleea,
    adakalanya kesibukan
    disalahertikan
    dengan kesombongan atau dilupakan....

    ReplyDelete
  7. maafmu d terima~!!

    sbb sy sekarang ni pon tgh agak2 bizi~!!hahahaha

    ReplyDelete
  8. salam eleea... aku mintak ampon mintak
    maap... lame bebenor aku cume menjadi
    silence reader kat blog ni tanpa meninggalkan
    sebarang komen. maklumla aku sebok menyiapkan
    projek. alhamdulillah. sekarang ni dah sampai
    ke final step. lagi pon hari ni boss tadak...
    hahaha... sukenye aku.

    P/S:- hari ni aku nak buat rekod membuat komen
    untuk semua link yang ade kat blog aku
    start dari A-Z.

    Salam ceria dari aku untuk mu sekeluarga~
    AzmanIshak.Com

    ReplyDelete
  9. ~CM~
    Mekasih Bro.. =) sib bek Bro xkata eleea sombong kan...kan...kan...=)

    ~Aizat~
    Mekasih Incik Aizat =)krn sudi memahami...

    ~Cik Afeera~
    Sama dengaaaannnnn =)

    ~13May~
    Thanx =)

    ~Bro Azman~
    Wslm...tau...makasih sbb kasik komen...Bro jd silence reader pun sudi gak tnggal tagging kat shoutbox...ok la tu...
    ...hehehehehe

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me