Tuesday, 18 November 2008

Kena Tag! =)

Pd 15 November 2008, aku telah di tag oleh Bro Kreuger....
So...disebabkan aku berkursus...so...aku janji utk langsaikan hutang tag ni kendian...

Maka...sbg tunai janji...inilah hasilnya....Ahak...ahak...mmg rasa nk gelak =D

1. Your name/username:



2. Left handed or right handed:


3. Favorite letter to right:


4. Least favorite letter to right:


5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog":


6. Tag 6 people:

Errr...malu r nak tag sape2 lagi...rasanya aku junior sgt2 dlm blogsphere nih...yg follow blog aku ni pun tak ramai ( ekceli xcukup 6 org pun... ). yg pngikut2 stia lain pun bukan bloggers. Rasanya aku masih lum layak nk tag sesape lagi...nantila...

p/s : Anyway...mmg syok wat tag ni...aku pun enjoy. Maaf kalau gambar xclear...juz guna hp buruks je...huhuhu...


3 comments:

  1. lor...bonus tuh ari dapat riban2...
    tak kan tak leh sambar samsung touch screen yang latest satu...
    laen ler aku yang terpaksa tanggung anak2...heheheh...-nik

    ReplyDelete
  2. ~nik~
    mak aiiihhh...ko nik...bkn men nk pekena aku nih...xmmpu maaa...aku student...yuran kena byr...nk kmpul $ pinang ank truna org lagik...ngiahahahahaha =D

    ReplyDelete
  3. opss...lupa lak ko nih student senja..
    bank rakyat kan ada...
    "KITA MESTI PILIH..." - nik

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me