Sunday, 16 November 2008

Esok Yang Penat...

Esok mesti letih...bangun awal...kul 8 dah nak gerak ke Taman Negara, Jerantut, Pahang. Kena attend kursus risikan sampai ari Selasa... Aku nak kursus cam CSI tu laaaaaa....nape xde?

So...ini bermakna...3 hari aku akan hidup tnpa lappy & boband...aduhaiiii....

Aku nngtuk sesangat...lappy ngan boband pun da penat agknya..smpai line intenet pun da byk kali aku try...baru ni je yg dapat detect nya....so kena wat cepat2 sblum line mjdi btmbah teruk...

Masuk tido dulu...jmpa lagi 3 ari...

Krohhkrohhhhkrohhhh...

6 comments:

  1. salam...
    ko takyah pikir bowrink2 ler...
    nanti bapak aku bawak umie aku skali...ko kawanlah ngan mummy aku..hehehhh...
    semalam umie call aku, cakap dia bowrink sebab anak2 tak mau ikut dia g tmn negara...(kes takder teman ler nih...)
    ko nak kusus cam CSI??
    boleh..ngan syarat, pasnih ko kena transfer wilayah ker, JB ker, Pineng ker...wakkakakakakkaaa..
    baru ko insappp...-nik

    ReplyDelete
  2. wah bestnye dpt gi tmn negara..hehe..
    kursus pe tu?

    ReplyDelete
  3. nak kursus cam CSI???

    meh aku ajar ko...hhehe hehhe

    ReplyDelete
  4. ~nik~
    wslm...alahai nik...mummy ko xmo kwn dgn aku.daddy ngan mummy ko da bwk 'adik ksygn' ko dgn mmber dia ronda2 tmn ngara awl lg.smpai2 je da gi jln. dorg ajk aku...malangnya aku headache elok aku smpai je kt sana. sedey tol...aduhaiiiii...

    Hah? yeke...kalo aku gi sana xde krss cam CSI 2...siap ko! ngiahahaha...

    p/s : 'OKS' aku camne? proceed?syyyhhhhhhh... =) pape tepon aku...jgn reveal weh...ahaks...

    ~aizatbest~
    kursus best r aizat. sume psl2 keje...hehehehe...sib bek xtido...ngiahahaha...

    ~13may~
    Ley ajar ke?...ley ke?tol ke ley?siyes ke?ahaks...ahaks... =p

    ReplyDelete
  5. aku luper nak citer kat mummy aku pasal "kehipokritkan" "adik kesayangan" aku tuh...
    klu dia tau, mesti dia muntah kat situ gakss..
    ko sakit kapla lagi ???
    huhuhu...sapa jaga ko kat saner ?
    makan obat tau..take care!!

    ReplyDelete
  6. ~nik~
    uuuuuu..jahat nyer ko...jgn la wei...mummy ko da slesa bkwn dgn 'adik ksygn ' ko 2 bior je ler...jgn dikaco hbgn yg indah tu...ngiahahaha...

    Aku mmaksa tekak mnelan ubat n trus ttido...sib bek kelas stat lmbat mlm tu...ngiahaha =D SELAMAT!

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me