Saturday, 8 November 2008

BONGENG!

Intenet gila bongeng. Portal pun sama. Aku tgh tdesak nk siap n edit wiki, intenet wat hal. Errr...tp...aku rsa bukan intenet tp portal...sbb ms aku bukak blog laju je. BANG***( tutttttttt.... ) tul. Tmbah mnyakitkan ati bila sume bnda yg aku save kat wiki ilang. Bila view sume xde. BA**( tutttttttttttttttttt.... ) tul. Kalo skali 2 aku leh trima lg. Ni da dkt 2 minggu...cam SI**( tuttttttttttt..... ). Skang ni masih macam SI**( tuttttttttttttttttttttttt.... ). Layan CRIME PRIME ( ia adalah sejenis game ) lg bagus...pi MAMPOSSSS...

p/s : Maaf...sabar aku terbatas!

7 comments:

  1. sabor makcik oii....
    ko kan peserta top five pencarian wanita melayu anjuran TV9...
    ko takleh bongeng2 sangat...
    maintain ayu.hahahhh..-nik

    ReplyDelete
  2. ~nik~
    Eh...aku ke 2 nik...
    ngiahahaha...aku snirik pn xtau aku adalah pserta...
    cmner lak ko lbh tau nih?
    hahahaha...
    Yela...yela...aku da cool la nih!
    thanks dear... =)

    ReplyDelete
  3. sis...bkn stkt bongeng je...i up lagi..
    BONGEK THP CIPAN..!!!
    ahaks!

    ReplyDelete
  4. ~sis elia~
    xske taw...u ske..ske sgt men2 kan i..menchik!...cam tau je BONGEK tu...hahahaha...

    ReplyDelete
  5. ~sis elia~
    xske taw...u ske..ske sgt men2 kan i..menchik!...cam tau je BONGEK tu...hahahaha...

    ReplyDelete
  6. hehehehe...ni mesti tgh wat assignment si Prof. Rama tu kan...ekekeke

    per2 hal on USM...YM me...*podah chit, ...sendiri pnya assignment pon tk buat2 lagi, mcm laaa CM ni dah pulih dari penyakit "M"..huhuhuhu

    tapi ari tu kan...CM dh berjaya mmbantu sorang junior tahun 2 setlekan assignment dia...go go go Badrul...score jgn tk score

    ReplyDelete
  7. ~CM~
    Hah...tau xpe...mmg assgmnt dia pun...sebal je rs..
    leh je bro...tpkan...sllu eleea online tgk bro sepi jert...ngapa eik...?
    2 r psl...nk mtk tulun pun rs xsyok jer...hehehe

    InsyaAllah...byk lg assgnmnt.t eleea mtk nasihat k...tq...tq..

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me