Saturday, 1 November 2008

Banner + Logo Dari Bro Kreuger

Aku dpt banner + logo. Frm Bro Kreuger. Dpt maybe sbb aku rajin komen kt blog dia. Aku dh letak logo 2 pada side bar n banner 2 pd end note...santik...aku ske sgt. Credit pd Bro Kreuger yg susah payah kasik aku logo + banner 2. Jasa Bro ni aku kenang sgt2.Aku ske g blog dia...Aku ske hasil tgn dia...( hrp xdisalah erti...ngiahahaha )

Aku komen pun sbb xsilap aku dulu ms mmula aku jenjalan kat blog dia...ada la 1 tag line yg aku tbaca...xsilap cmni r bunyiknya...ikut pmahaman aku...& ingatan igt2 lupa aku..

" Tinggalkan komen sbg pnghargaan "

Cam2 la kot. Bro maafla kalo silap...dr c2 la aku blajar mnghrgai bloggers2 len. Paling aku ske bila komen aku berjawab. Kdg2 frust gak...ada la antara link2 2 yg aku kt entry2 dorg...tp bila check balik cam2 gak...
Aduhai...

Apa2 pun thanks Bro Kreuger... =) tepuk...tepuk...wiwit... =)

5 comments:

  1. pheeewwiiiiit....
    Hidop Kreuger....

    taun depan kita pakat2 gi kenduri Kreuger...jenuh laaa nk jmpot mmber2 blogger sumerr....utk mmber2 blogger jer kurang2 500 org....hehhehe

    ReplyDelete
  2. ye r...hehehe...kita pakat serbu umah Bro Kreuger...ahaks....

    ReplyDelete
  3. aiyark...
    segan aku... ekekeke~
    insyaallah.. ade rezeki nanti,
    Kreuger jemput la semua kengkawan,
    tak cukup kerusi meja, bleh bersila
    kat bangsal kemah masak-masak... ekeke...

    worait...

    Kreuger®

    ReplyDelete
  4. salam ziarah, salam kenal.. ade masa, dtgla singgah teratak saya pulak yer..

    ReplyDelete
  5. ~ungu violet~
    Salam Ukhuwwah...Insya Allah...mekasih dtg wat lawatan... =)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me