Friday, 24 October 2008

Insan FEYMES In My Life!!!!!

Entry kali ni nk intro fam aku...

Ini Papa dgn Mama aku... I LOVE THEM SOOOO MUAHSSSSS =)
...Ktorg 5 bradik...selang seli...laki pompuan...stat drp aku yg sulung... =) .....
Errr...gmbar aku? xyah laaaaa....byk dh gmbar aku dlm nih....ahaks...
Ok...CHECK IT OUT!!!! =)


Presenting...jejaka termacho di abad ini...Ngiahahaa.... =D
Ekceli...ni adik aku yg 1st...nama dia Jiji. 24 years old..Komesel name dia Deq @ Rielz...Dia keje s a navigation officer. Errrr....aku masukkan gmbar ni dlm entry ni sbb aku rs gmbar ni best. Lelain 2 xde tujuan...ahaks.


Ni lak adik aku lg sowg yg 2nd...yg pompuan...nama dia
Baby. 22 years old. Dia ni keje nurse. Dah tunang....& bulan Disember ni nak langsung...hehehe. Aku harap sesangat Baby bahagia...

Ini yg 3rd. 16 thn. Naim...He's so cute ssgt. Ahaks...Ekceli ms aku post kan gmbar ni...dia xmo...dia kata xensem r pegang mungeee...=) alahaiiii...Tp aku kata sbb aku suka gmbar ni & dia nmpak cute so aku nk masukkan gak...ngiahahahaha... ( 2 bunga yg pnjam...yg Baby dpt ms convo bebaru nih! )


Ni lak Ann..12 thn. Baru lepas UPSR. Aku xtau la result dia cmner. Aktif gak r dia ni..Tp bab malas 2 dia gak. Sbb dia kata dia bongsu...Ampesss...! Ngakngakngak...=D


Inilah keluarga yg telah bersama aku hampir 26 tahun aku bernafas. Really LOVE them....


Sooooo...errr....kali ni aku tangguh dulu la niat jahat aku nk tag owg... =) Ekceli lagi...aku nk tag Bro CM dgn Bro Kreuger je...tp mayb dorg xmo interframe lg...biarla dulu...

p/s : Errr...Bro CM + Bro Kreuger...kalo rajin intro2 la eik...ank bini, 2nang aka bakal wife....ngiahahaha... =)

5 comments:

  1. Waahhhhh.....
    hensem2 dan chomey2 belake.

    :D

    ReplyDelete
  2. wah,cite pasal family..bgs2..
    camni ar baru btol..hehe..

    ReplyDelete
  3. ~atiqah~
    macih...macih... =)

    ~aizat~
    cite r psl fam aizat lak...huhu...=)

    ReplyDelete
  4. salam..nie first time gue c0mment kat cni..
    kt0rng sume mmg comel2 belaka...ok ar..
    ape2 p0wn thanx c0z' ltk gmbr gue..


    DEAR,
    ANN NUR ISMAIL....

    ReplyDelete
  5. ~ann~
    oit...hoooo...pndai eh...sape kasik pmission masuk sini nih....tutuuuup...tutuppp balik!
    =p

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me