Tuesday, 8 July 2008

Kesibukan & Ketidakwarasan Diriku...(pergh...)

Aku sibuk sgt2...sgt2...dan sgt2 lately...

~ 5 Hari Bekerja ~

Pagi...
Dtg je opis kalo x kuar, aku ddk opis mengadap komputer.
Kdg2...mkn pun skali shari je...nk kejar kan masa...
Kalo sempat aku mkn 2 kali shari...pagi dan ptg ( mlangnya aku xkurus2 juga...chesss... )

Tgahari...
Kalo keje masih xsiap...aku terus mengadap komputer smpai berair mata ( bukan men game eh...yang paling sadis...blog pn xsempat aku buka....)

Ptg...
Dulu...biasanya aku stayback...kdg2 habiskan keje yg ttunggak...
Paling lekeh pun aku saja stayback utk guna kemudahan intenet utk update blog...( ni aku xclaim..dosa wooo... )
Lately...aku xstayback lg dh...
Aku skang dh gila jogging utk kuruskan bdn & mmbuang spare tyre...whoeehahahaha =p ( malu seh! )

Malam...
Waktu paling best! Kita enjoyyyyyy.... =)
Aku akn release tension dgn meronda2 dgn bwk skali hsemate aku dgn menaiki BB...psng CD kuat2...bukak tingkap...best wooo...tp msti org toleh sekali, ps2 jeling tajam bkali2...sbb aku pakai tudung maaa...Knapa? xpecaya ke? Balik letih2 2...tido...tp emmm...buang minyak sket r....huhu...

~ 2 Hari Rehat ~

Pagi.....
Kalo xde kelas aku akan membuta...( syoknyeee )...
Kalo rajin aku gi jogging...
Kalo rajin lagi...aku balik rmh fam ( kalo xde kelas... )
Kalo rindu...aku jumpa Abang.. =)

Tgahari...
Kalo kelas lmbat lagi, kalo aku xrajin, kalo aku xbalik, kalo aku masih leh control rindu aku...time2 cmni aku masih mmbuta...( jgn slh fhm...baju apa sume...ari2 aku balik keje aku dh clearkan...bukan ktor sgt baju aku smpai nk kena rendam lama2... )

Ptg...
Kalo ada kelas...aku gi kelas...
Kalo aku balik rmh fam...aku tgh lepak2 kot...xpun lwn badminton dgn Papa...
Kalo jmpa Abang...emmm...aku tgh dating r...hehehe...( hmmm...dh lama xkuar dating =p )
Kalo pg xg jogging...time ni aku tgh brjogging...
Kalo xde kelas n kalo pg 2 aku dh g jogging...time ni aku dh siap2 nk carik mknn sbb aku LAPAR! Biasanya kalo ari Sabtu, ada psr mlm pnjang kt area rmh aku ( kurang sket dr tahap panjang psr mlm Jln TAR )...aku soping food kt c2 je r. Kalo x...aku akan carik tpt mkn best dgn hsemate aku...xpun...aku terjah je mamak kt kwsn rmh aku 2...nasik dia bykkk...ahaks...tp errr...kdg2 rs k3l!*g r nasik beriani dia...tang 2 den lomah sket...dh tinggal sparuh den msti buang masuk bakul smpah...masa awl2 mkn xpikir lak bnda 2 sume...( biasala...kenyang agknya... ) hmmm...mmbazir lg aku...

Mlm...
Aku xmkn dh...
Ms ni aku tgh bz iron bj utk seminggu...
Kalo rajin lagi...aku baca buku...
&
ZzZzZzzZZZzzzz

Betapa peritnya hidup aku...ahakz =D

4 comments:

  1. yes...kerja!kerja!Bersemangatnya!
    Kata orang tua2,jangan tangguhkan kerja hari ini ke hari esok,kerana esok belum tentu memihak kepada kita.

    ReplyDelete
  2. ish ish ish....sibuknyer dah ngalahkan CM ler pulak...hehehhe

    so, caner study???
    per2 hal boley tanya CM taw...jgn kusutkan fikiran erkkk ;)

    nak kena denda ni...pasal dh lama tk visit CM....hahahhaha

    ReplyDelete
  3. bz ngalahkan PAK LAH ni..heheh

    ReplyDelete
  4. nampak sangak kebusyan awak tu..

    apa-apa pun semua itu sementara je sebelum kita meninggalkan dunia yang penuhfana ini

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me