Tuesday, 10 June 2008

Arghhh...RINDUUUUU...

Bismillahirrahmanirrahim...

Ya Allah...Alhamdulillah...akhirnya...blog kesayangan aku ni dpt aku jengah...yehuuuuuhuu...rindu kt kengkawan...rindu kat korang sume ( ...muacks...muacks...muacks... ~ muehehe...upsss...edisi terhad kepada wanita sahaja =p )

Banyak cite yg nak aku kisahkan...2 minggu maa...merana aku...

1 minggu pertama : orientasi
1 minggu kendiannya : Kursus di Kuala Kangsar
Semalam... aku cuti...penat wooo....

Skang keje aku tgh melambak smpai masuk pintu pun aku terpijak kertas2 yg diselitkan dibwh pintu semasa ketiadaan aku...

Biar aku sudahkan perihal yg bakal memeningkan akal 2 dulu...kang time2 lunch hour aku dtg sini balik ( kalo tugasan tersebut x menuntut penuh masa aku hari ini.... )

Thanks atas komen2 yg menceriakan hati aku sepanjang ketiadaan aku... =)

Sayang semua...

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me