Friday, 23 May 2008

Aku Mimpi Din~ ( Kisah Benar )

Aku rajin bukak blog. Tapi bila aku free je baru aku post kat blog sndiri. Lain2 aku bukak link kengkawan. I am Me, AkuSorang, AkuSape, AizatBest & byk lg link yg aku xtersebut di sini yg ari2 aku tgk pkmbgn korg.

Smlm...aku letih sgt. Keje byk. Blog2 yg sempat aku buka...sempat gak aku tinggal komen sebaris 2...bak kata BlogMenjerit " Komen lah setiap kali membaca mana-mana postingan, biarkan penulis berasa sedikit dihargai " ~maaf aku mencilok lagi~ huhu. Balik je...mandi2...makan2...baring2...lena...

Dalam tidur aku dihubungi oleh Din..( ha la...yg owner blog AkuSape dan AkuSorang 2! )memula..dia bising kat aku. Pasal? Sbb aku wt tatau ms dia tag aku ( xtlly bukan aku xpasan aku di tag...masalahnya aku xpunyai byk masa...Insya Allah...t akan aku iktiarkan utk memuaskan ati sume pihak )...pas2 aku lak marah Din sbb xbaiki lg link aku...

Pas2 alarm aku bunyik...aku pn tejaga...

Kisahnya~....

p/s: aku sndiri pn xtau cmner aku leh tmimpi lak psl Din...jumpa pn xpenah...petah lg dgr suara...tp bagus gak..@ least mengingatkan aku yg aku pernah kena tag dgn Din tp xsempat nk bidas...huhu. Apa2 hal sekali pn...aku sronok sjk mnjdi blogger sbb kupunyai rakan2 maya yg menghiasi hariku...thanks all =)

5 comments:

  1. mimpi aku????di malam jumaat???

    ReplyDelete
  2. tu br mimpi din.. klu ko jmpe din cam kitorang jmpe die.. lg ngeriii.... hahaha

    ReplyDelete
  3. tu baru mimpi din..klu ko jumpe din cam kitorang jumpe die...lagi ngeri... hahahaha -dazz-

    ReplyDelete
  4. ~akusape~
    muekekek...mimpi 2 mainan tido...so...jgn amik pot sgt... =)

    ~dazz~
    hmmm...tigin gak nk jumpa korg2 sume...ngeri ke x, blakang cite..paling kuat pun lari xckup tanah je..huhu... =)

    ReplyDelete
  5. ~akusape~
    t ada masa tag incik akan sy jawab...harap ampun yerk.....
    =)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me