Saturday, 24 November 2007

Tak Tau, Tak Reti, Tak Pandai @ Malas?


Huh...penat betul. Tul2 aku perah otak. Niat aku nk tukar background blog aku ni. Tapi hampa...errr...mungkin juga hampeh! Aku dh try mcm2...tak tau la aku yg xreti ke, tak tau ke, tak pandai ke atau aku yg malas. Bukannya aku xde basic dlm sume ni. Aku dulu amik IT...ptutnya aku tau bnda2 simple camni.

p/s : Main paintball td mmg best. Dpt lebam kt peha sbijik...kaler biru! Ahaks....( sapo la yg tembak den?hmmmm.... ) kat atas 2 gmbr yg aku nk ltk as a background blog ni tp xtcapai hasratku... ( next time maybe...Insya Allah... )

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me