Thursday, 11 October 2007

MY BIRTHDAY...

Semalam birthday aku...


Umur aku dh 25 thn. Alhamdulillah....agk byk gak yang aku dh capai. Tambah lak baru2 ni aku dh lulus satu exam. Resultnya...daripada aras 4 ( aras paling cemerlang ) aku dpt aras 3 ( errr...trbilang je kot ! ahakz... ) So aku akan dpertimbangkan utk kenaikan pangkat ( jika ada kekosongan... ) Mybe aku akan repair result 2 utk dapat aras 4 ( dpt kenaikan gaji terus...huhu...kayo makcik... )


Coming soon...loan aku dgn bank Insyaallah lulus. Aku nak amik MYvi SE ( auto ). KANCIL yg ats nama Papa 2 aku akn serah pada Baby ( so Baby akn cont bayar... ) Sbnrnya syg gak nk lepas KANCIL 2. Tambah lak aku dh selesa bawak kete manual. Tp...xkan selamanya aku nk pakai KANCIL 2. Tambah lak Baby wt ms ni lum ckup tough lg utk kuar 1 kete baru. So Baby...gunala dulu...ada rezeki lebih t angkat yg lain k. Aku xsuka sgt MYvi...( hmmm...ayam golek ats jalan! ) Papa dgn Mama yg beria - ia nk aku amik kete 2 ~ besar la...luas la...( org dh suka ni mcm2 yg dia nmpak... ) So aku ikutkan je. Lgpun aku lebih pk fam dr diri sendiri. Kalo ikut palotak aku. Cukup dgn KENARI je..puas dh ati aku...

Hmmmm...tp 2 la....

Entahla...


Smalam gak 2/3 org kwn2 sepejabat rai birthday aku dgn moist cake RM10. Aku terharu sgt. @ least ada antara insan2 kt sini yg amik berat pasal aku...walaupun kecik je kek 2...( kecik2 pun sedap...) berkat Allah agaknya....cukup utk teman2 rapat aku...thanks Syam... ( 4 da cake ) and Azizah...( 4 annouce psl birthday aku... ) =)


Malam lak...kwn2 serumah wat kejutan...siap ttp lampu nk bg aku surprise nyer pasal. Sekali lagi aku terasa diri aku begitu berharga...( ewah...cam iklan lak dh... ) Nash, Ja dan Kak Nawar...beli kek strawberry...dan semalam gak aku celebrate birthday dgn Kak Illya yg sama gak birthday bulan Oktober ( x silap aku...18 Oktober ari tu... ) Lawaknya...bila atas kek 2 ditulis dgn words " HAPPY BIRTHDAY AUNTY ZAZA & AUNTY LIA " ( what a nice kek...best...best... )


So...thanks 2 all...

1. Abg yg wish tepat kul 12 tghmlm... 

2. Nana yg wish dlm kul 6.30 pg 30 Oktober 2007 ( bangun Subuh agknya... =) )


3. Mama yg wish tepat kul 7.15 pg ( time 2 aku baru capai towel tgh nk masuk bathroom... =) )


4. Papa yg wish dlm tghari... ( Papa...I'm 18 years old lah! =p )


5. Baby yg send msg... ( thnks 4 da cute bear... =) )


6. Farhaan pun send msg n call skejap ( thanks...xsangka U igt birthday I even about 7 years we never meet each other since 1999 )


7. Ann yg guna phone Mama utk wish Happy Birthday... ( pandai ea... =p )


8. Officemate ~ Azizah, Hisham, Hj Saiful, En Wan ( thanks a lot =) )


9. Wan Mazlina ~ Officemate aku gak yg send msg dr Kem BTN Besut, Trg...( thanks...xsangka Wan igt =) )


10. Housemate ~ Kak Nawar, Kak Illya, Nash & Ja...( thanks sgt2... =) )


Utk Birthday Girl.... :


Wishing Me ~ A Very Happy Birthday...


May Allah Bless

Semoga Allah percepatkan jodoh aku...

Semoga Allah murahkan rezeki aku...

Semoga Allah berkati setiap hari2 aku...

Semoga Allah kukuhkan iman aku...


Harapan aku dlm usia 25 thn ni :


Aku dpt ckupkan sembahyang 5 waktu aku yg rongak2 ni...

Aku dpt habiskan bacaan Al - Quran... ( naifnya aku kt sisi Allah... )

Aku dpt jauhkan diri aku dr maksiat... ( xnk gi club dh....xnk jmpa abg sllu...xnk gi karaoke...xnk bukak2 tudung lg bila iron rambut...kalo wat pmnent straiten pn psni...aku cuba utk kekal bertudung... )

Aku dpt jd ank yg baik...

Aku dpt jumpa jodoh yg benar2 leh bimbing aku...dan...aku ulangi dgn tegasnya....'DAN' kalo bukan abg orgnya...aku harap Allah jauhkan hati aku dr hatinya...sesegera mungkin...


Semoga Allah kabulkan doa & impian aku...

Semoga Allah lebih menyayangi aku...

Insyaallah...

Amin~


Happy Birthday 2 me...

Happy Birthday 2 me...

Happy Birthday 2 ME...

Happy Birthday 2 me...


=)

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me