Thursday, 27 September 2007

R0jAk eN+rY....


Byk kisah nk aku input kan kt sini...tp 2 la...sekerat aku masukkan...ada je xkena...so aku abaikan je...


25 September 2007 ~ Aku repair speedo meter dgn sensor digital meter KANCIL aku... ( kena RM 80.20 ) slmt RM450...kalo x...xpsl2 aku sedekah kt mamat yg nk menipu aku sebelum 2...hampeh!


Smlm 27 September 2007...aku dh submit form cont stdy 2...aku harap dpt jwpn secepat mungkin ( sebenrnya aku tlewat antar...should ari ni closing date utk application 2... ~ tp 2 la...xsempat...masa aku xmengizinkan. Tp smlm aku dh wat courier...mtk2 ari ni form 2 sampai...) AMIN...


Oooo...yup! Kad raya utk rakan2 yg terapat juga dh aku antar...rupanya bru aku sedar...yg aku xpunyai ramai kwn. Ckupla...aku bknnya leh jd sahabat yg baik pun. Mujur ada mereka2 ni yg sudi jd kwn baik aku...( xkira la kalau mereka xanggap aku kwn baik pun! ) +#aNk$ Fr!eNd$...


Smlm gak aku bbuka kat luar...sbnrnya aku rndu masakan Mama...( + lak ada 'some1' yg gtau aku dia msk kangkung...alahai bestnya...+ lg kangkung goreng belacan...huuuu...syok! ) tp 2la...nk balik...aku rs xbbaloi lak...dh dkt nk raya ni...t nk blik lg...hmmm...( + lg aku kena support kuih raya Mama thn ni...huhu... ) So ptg 2...pas deal dgn kakak 1 rmh...aku capai knci kete...gi rayau2 smpaila kt Megamall Shopping Complex, Ktn ( yg hanya sebesar Sogo je bg aku...) tuju kat KFC...order n tnggu bukak pose...sedeynyerrrrr.... =,(


Mlm aku smlm diceriakan lg dgn men game kt Megamall 2...n last2...dh penat window shopping ( mood nk bli bj raya lum ada lg... ~ thn ni cam thn lps xsmpat tmpah bj raya. Bli je la jwbnya. Sjak aku keje, mmg xsempat! )...bli tket wayang n tgk cite apatah...tajuk dia pnjng sgt...yg aku igt...tulisan besar dia LARRY & CHUCK ( lakonan Adam Sandler....best! ) Start cite...smpai abis cite...aku buang air mata ketawa...ahaks...hampeh! ( dh la xgi trawih!...)


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda dengan komen - komen yang membahagiakan buat penyeri hari =)

Thanks~

~THANK YOU~

~THANK YOU~
From Inside Me